De Eiland

Er ontstaat een wedstrijd wanneer er bij de Oeleboele-stam parels worden ontdekt.


Korte inhoud

De Eiland is een bijzonder tropisch eiland wat pas net door wetenschappers is ontdekt. Avonturiers, zeerovers, toeristen, gelukzoekers, jagers en enkele fortuinlijke schipbreukelingen vereren De Eiland met een bezoek. Het is een gezellige boel! Totdat er ontdekt wordt dat de inheemse bewoners van De Eiland, de Oeleboele-stam, in het bezit is van kostbare parels.
          Deze parels gaat de Oeleboele-stam weggeven aan diegene die hun leven op De Eiland zo aangenaam mogelijk weet te maken. Zo ontstaat de competitie ‘het beste idee van De Eiland’. Alle bezoekers gaan ijverig aan de slag met hun eigen idee. Dan blijkt dat iemand op sluwe wijze de wedstrijd naar zijn hand probeert te zetten. De Eiland staat op stelten!     

          Weet de schurk zijn snode plannen tot uitvoering te brengen? Gaat het het stamhoofd lukken om de rust op De Eiland te laten terugkeren? En is de jury zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

 De Eiland Website Pin2.jpg
de-eiland-35.jpg
algemeen-eiland-20.jpg
Voorkant Website DEF.jpg
...

'De Eiland' is een musical voor groep 8 boordevol overdreven typetjes, humoristische scènes en spetterende liedjes. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

 

Speelduur

Musical 'De Eiland' duurt 1 uur en 15 minuten.

 

Liedjes

Musical 'De Eiland' heeft zes liedjes en een slotmedley. De liedjes in deze groep 8 musical worden door de kinderen samen gezongen. Bij enkele nummers worden een aantal regels gezongen door een groepje kinderen of een solist. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt.  

Rollen

Musical 'De Eiland' heeft 27 rollen. Het aantal rollen is gemakkelijk uit te breiden. Het minimum aantal spelers is 17. Door het weglaten van niet-essentiële rollen is dit minimum aantal nog verder terug te brengen. Veel rollen voor jongens zijn ook door meisjes te spelen en andersom.

 

Basispakket

Het basispakket van afscheidsmusical 'De Eiland' bestaat uit de volgende onderdelen:
•  Informatie over de musical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;

•  Leadsheets van de liedjes.

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. De kosten hiervan zijn € 119,95. Iedere opvolgende klas krijgt maar liefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor €19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. 

 

 

 


SNELLE LEVERING! Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.