Hospitaal Abnormaal

Een revolutionaire prik tegen slaap blijkt naast voordelen ook nadelen te hebben.


Korte inhoud

Professor Proefjes heeft een nieuwe prik uitgevonden. Iedereen die deze prik krijgt hoeft nooit meer te slapen. Hospitaal Abnormaal is wereldnieuws! Beroemde artiesten, autocoureurs en zelfs de president van de Verenigde Staten vereren het hospitaal met een bezoek. Allemaal willen ze de prik uitproberen. Maar of de prik wel helemaal veilig is... Steeds meer personen in het hospitaal beginnen zich gek, idioot of maf te gedragen. 

          Om dit aan de kaak te stellen organiseren rappers Dagmar en Tess een betoging. Dan loopt alles compleet uit de hand. Voor- en tegenstanders van de prik krijgen het met elkaar aan de stok, professor Proefjes ontvoert in het geheim de president en broeder Leo maakt de chaos compleet door te proberen iedereen met zijn narcose-knuppel te kalmeren.
          Lukt het de directrice om de rust in het hospitaal te laten terugkeren? Slagen reporters Esmee en Sjekkie erin om professor Proefjes op tijd te ontmaskeren en zijn plannen te dwarsbomen? 

 

 

 Hospitaal Website PIN2.jpg
hospitaal-20.jpg
Hospitaal Website.jpg
...

'Hospitaal Abnormaal' is een musical voor groep 8 boordevol overdreven typetjes, humoristische scènes en spetterende liedjes.

 

Speelduur

Musical 'Hospitaal Abnormaal' duurt 1 uur en 15 minuten.

 

Liedjes

Musical 'Hospitaal Abnormaal' heeft zes liedjes en een slotmedley. De liedjes in deze groep 8 musical worden door de kinderen samen gezongen. Bij enkele nummers worden een aantal regels gezongen door een groepje kinderen of een solist. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt. 

 

 

Rollen

Musical 'Hospitaal Abnormaal' heeft 26 rollen. Het aantal rollen is gemakkelijk uit te breiden. Het minimum aantal rollen is 17. Door het weglaten van niet-essentiële rollen is dit minimum aantal nog verder terug te brengen. Veel rollen voor jongens zijn ook door meisjes te spelen en andersom.

 

Basispakket

Het basispakket van afscheidsmusical 'Hospitaal Abnormaal' bestaat uit de volgende onderdelen:
     •   Informatie over de musical;
     •   Uitleg over de rolverdeling;
     •   1 exemplaar van het tekstboek;
     •   Cd met alle liederen, ingezongen versie;

     •   Cd met alle liederen, soundmix/instrumentale versie;

     •   Leadsheets van de liedjes.

  

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. De kosten hiervan zijn € 119,95. Iedere opvolgende klas krijgt maar liefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor de leerlingen en medewerkers moeten tekstboekjes worden aangeschaft. Kosten hiervan zijn € 2,95 per boekje.

Of: Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

I.c.m. de licenties is het ook mogelijk een digitaal script te ontvangen a € 22,95.

 

Ook is het mogelijk om leerlingen-cd's bij te bestellen. De cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

 

Bestellen

Als u wilt bestellen, klik dan hier >> 

Zodra u het bestelformulier heeft ingevuld, krijgt u van ons een bevestiging met de offerte zodat u het bedrag aan ons kunt overmaken. Zodra het bedrag op onze rekening staat wordt de afscheidsmusical toegestuurd. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk om het formulier zo volledig en duidelijk mogelijk in te vullen.