Spotlight Musical ProductionsDisclaimer

Welkom op www.spotlightmusicalproductions.nl. Deze website bevat informatie over de de producten die Spotlight Musical Productions aanbiedt. Spotlight Musical Productions is een onderdeel van de Stichting Musicals voor Onderwijs en Educatie (SMOE) uit Putten.

 

Spotlight Musical Productions streeft ernaar de informatie op deze website correct, volledig en up-to-date te houden. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij behouden ons het recht voor de op deze site vermelde informatie op elk moment te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

 

De afbeeldingen en geluidsfragmenten die op deze website geplaatst zijn, zijn eigendom van Spotlight Musical Productions en mogen zonder toestemming niet door derden worden gebruikt.

 

Spotlight Musical Productions is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik of juist de onmogelijkheid om gebruik te maken van deze website en de daarop gepubliceerde informatie.