Hoe werkt het?

 

Het basispakket​

In een basispakket van zit alle informatie die u nodig heeft voor de musical: 1 tekstboek, cd('s) met de ingezongen versies en karaoke versies, en aanvullende informatie zoals staat aangegeven bij de beschrijving van de desbetreffende musical.

 

Het plaatsen van een bestelling

Bij het plaatsen van een bestelling wordt u gevraagd het aantal leerlingen plus medewerkers op te geven dat deelneemt aan de uitvoering van de musical. Op basis hiervan dient u leerlingenboekjes of licenties te bestellen. Wanneer u licenties aanschaft is het de bedoeling dat het script door uzelf wordt vermenigvuldigd. Leerlingenboekjes zijn alleen te bestellen bij de musicals waarbij dat staat aangegeven in de beschrijving. De prijs voor een origineel leerlingenboekje is € 2,95 per stuk. De prijs voor een licentie is € 0,95 per stuk.

 

Aanvullingen op het basispakket​

Als aanvulling op het basispakket kunt u voor € 22,95 een digitale versie van het script bestellen (Word-document). Hiermee kunt u makkelijk de musical aanpassen aan de situatie in uw klas wanneer dit nodig mocht zijn. Vervolgens kunt u dit aangepaste script uitprinten en uitdelen aan de leerlingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een extra cd-set aan te schaffen of om originele leerlingen CD's bij te bestellen. Het gaat hier om de CD met de ingezongen versies, zodat de kinderen dit thuis kunnen oefenen en een leuk aandenken hebben aan hun musical. Echt een aanrader!

 

Totaalprijs berekenen

Om de totaalprijs voor uw specifieke bestelling te berekenen kunt het bestelformulier invullen.