De beer is los!

De ontsnapping van een bruine beer zorgt voor commotie in het bos.


Korte inhoud

Er is paniek uitgebroken in het eenenvijftigbomenbos! Het vliegtuig van de Wildlife Rangers heeft per ongeluk allerlei kisten met wilde dieren boven het bos gedropt. Ze moeten snel teruggevonden worden voordat de dieren ontsnappen. En vergeet zeker de grote kist niet, want daarin zit Bruno: een gevaarlijke bruine beer! 

            Ondertussen rollen de Survival Scouts onder leiding van Hanna Hopman hun slaapzakken uit voor een overnachting in hun clubhuis in het kleine bos. Maar of ze voorbereid zijn op wat komen gaat is zeer de vraag…

            En dan is er nog de excentrieke kluizenaar Mordius Staal. Hij zoekt al jaren naar een goed excuus om alle bomen van het eenenvijftigbomenbos te kappen. Daarom geeft hij zijn handlangers (de Staalbrigade) de opdracht mee te helpen zoeken naar de dieren, maar bovenal elke boom die hun daarbij in de weg staat rigoureus om te zagen! 

            De eerste bomen worden al snel geveld. Het voortbestaan van het bos is in gevaar. De Wildlife Rangers en de Survival Scouts komen in verweer. De strijd om het bos breekt los! Maar… er breekt nog meer los…: Bruno de Beer! Ren! Ren voor je leven!!! 

 

Trailer


BeerWEBPIN2.jpg
...
...

Afscheidsmusical 'De beer is los!' is een musical voor groep 8 boordevol humor, leuke typetjes, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

 

Gratis app! (t.w.v. €1,79 per ll.)

Met deze app kunnen leerlingen de scènes waarin ze spelen instuderen. Startend als 'beginner' en eindigend als 'expert'. Ook de liedjes kunnen aan de hand van de meezingvideo's met de app worden ingestudeerd. Op elk moment en op elke plek. Daarnaast zijn bij een Wifi-verbinding de dansinstructie-video's af te spelen.

 

Ga naar:

Google Play Store (platform Andriod)

iTunes App Store (platform iOS) 

  

Speelduur

Afscheidsmusical 'De beer is los!' duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

 

Liedjes

Musical 'De beer is los!' heeft acht spetterende liedjes in verschillende muziekstijlen. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Eén liedje bevat een rap. Kies zelf of u de afscheidsmusical afsluit met de reprise van het slotlied of met de feestelijke medley.

 

 

Kleine groepen

De versie voor kleine groepen is geschikt voor 13-20 spelers. Er zijn in deze versie 20 uitgeschreven rollen. Door middel van dubbelrollen is de afscheidsmusical te spelen door een groep van minimaal 13 spelers.

 

(Middel)grote groepen

De versie voor (middel)grote groepen is bedoeld voor 20-30 spelers of meer. Er zijn in deze versie 28 uitgeschreven rollen. Het aantal rollen kan worden uitgebreid zodat groepen van meer dan 30 spelers er mee uit de voeten kunnen. Uitgebreide tips voor uitbreiding tot 40 rollen (en meer) worden op de musical-cd meegeleverd.

 


Basispakket

Het basispakket van 'De beer is los!' bestaat uit de volgende onderdelen:

•  Opvoerrechten;
•  Informatie over de afscheidsmusical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;
•  Leadsheets van de liedjes.

 

Gratis extra's 

•  Leerlingen-app (Android / iOS);

•  Dansinstructie-video's (YouTube);

•  Meezingversies van alle liedjes (YouTube);

•  Drie oefenvideo's meerstemmige zang (YouTube).

 

Speciaal voor musical De beer is los! 

•  Grimevoorbeelden van alle personages;

•  Vier team-emblemen (digitaal aangeleverd);

•  Keuze uit twee berenmaskers (digitaal aangeleverd). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. De kosten hiervan zijn € 134,95. Iedere opvolgende klas krijgt maarliefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor de leerlingen en medewerkers moeten tekstboekjes worden aangeschaft. Kosten hiervan zijn € 2,95 per boekje.

 

Of: Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor € 19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

 

 

nu bestellen!

 

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

Video's
Trailer
Dansvideo 1 (van 4)
Meezingvideo 1 (van 10)
Meezingvideo 2 (van 10)
Oefenvideo 2e stem 1 (van 3)
Medley van alle liedjes
klik hier voor meer video's