De diamantroof!

De vondst van een bijzondere geluksdiamant zorgt voor spanning en sensatie!


Korte inhoud

De familie Weiland heeft een oud museum gekocht voor maar €1,-. Maar al snel blijkt dit buitenkansje een enorme miskoop. Het museum is een bouwval en de collectie bestaat uit enkel oude troep! 

            De doorgewinterde familie Weiland gaat desondanks aan de slag met het opknappen van het museum én verzint van alles om de oude spullen weg te kunnen zetten als waardevolle museumobjecten. Ze missen alleen nog een topstuk.

            Dan helpt het toeval een handje: ze vinden tussen alle troep een kostbaar doosje waar een diamant in zit. Het blijkt een verloren gewaande geluksdiamant te zijn. De vondst is groot nieuws! Iedereen wil de diamant komen bekijken: de pers stroomt toe, modehuis Happy Diamonds heeft interesse en zelfs autocoureurs Max Verstapel en Sebastiaan Ventiel komen een kijkje nemen. 

            Helaas trekt de diamant ook andere bezoekers: inbrekersbende De Brede Jongens en de zojuist vrijgekomen internationale diamantdieven George en Julia Getaway! Ai! Ondanks het overhaast ingehuurde beveiligingsbedrijf C.O.P.S. blijkt de beveiliging van het museum zo lek als een mandje. De diamant is simpelweg niet veilig en niemand lijkt te vertrouwen. Want wat als...? Wat als DE DIEF toeslaat?!!

Trailer


DiamantWEBPIN2.jpg
...
...

Afscheidsmusical 'De diamantroof!' is een musical voor groep 8 boordevol humor, spannende scènes, leuke typetjes, en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen schitteren!

 

Gratis app! (t.w.v. €1,79 per ll.) 

 

Met deze app kunnen leerlingen de scènes waarin ze spelen instuderen. Startend als 'beginner' en eindigend als 'expert'. Ook de liedjes kunnen aan de hand van de meezingvideo's met de app worden ingestudeerd. Op elk moment en op elke plek. Daarnaast zijn bij een Wifi-verbinding de dansinstructie-video's af te spelen.

 

Ga naar:

Google Play Store (platform Andriod)

iTunes App Store (platform iOS) 

  

Speelduur

Afscheidsmusical 'De diamantroof!' duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

 

Liedjes

Musical 'De diamantroof!' heeft acht spetterende liedjes in verschillende muziekstijlen. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen en bij sommige liedjes zit ook een paar regels solozang. Kies zelf of u de afscheidsmusical afsluit met de reprise van het slotlied of met de feestelijke medley.

 

 

Kleine groepen

De versie voor kleine groepen is geschikt voor 13-20 spelers. Er zijn in deze versie 20 uitgeschreven rollen. Door middel van dubbelrollen is de afscheidsmusical te spelen door een groep van minimaal 13 spelers.

 

(Middel)grote groepen

De versie voor (middel)grote groepen is bedoeld voor 20-30 spelers of meer. Er zijn in deze versie 28 uitgeschreven rollen. Het aantal rollen kan worden uitgebreid zodat groepen van meer dan 30 spelers er mee uit de voeten kunnen. Uitgebreide tips voor uitbreiding tot 40 rollen (en meer) worden op de musical-cd meegeleverd.

Basispakket

Het basispakket van 'De diamantroof!' bestaat uit de volgende onderdelen:

•  Opvoerrechten;

•  Informatie over de afscheidsmusical;

•  Uitleg over de rolverdeling;

•  1 exemplaar van het tekstboek;

•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;

•  Leadsheets van de liedjes.

 

Gratis extra's

•  Leerlingen-app (Android / iOS );

•  Dansinstructie-video's (YouTube);

•  Meezingversies van alle liedjes (YouTube);

•  Drie oefenvideo's meerstemmige zang (YouTube).

 

Speciaal voor musical De diamantroof!

•  Grimevoorbeelden van alle personages!

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. De kosten hiervan zijn € 134,95. Iedere opvolgende klas krijgt maarliefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor de leerlingen en medewerkers moeten tekstboekjes worden aangeschaft. Kosten hiervan zijn € 2,95 per boekje.

 

Of: Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor € 19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

Video's
Trailer
Uitleg app (in 55 sec.)
Het beste wat ons overkomen kon
Dansvideo's De diamantroof!
Happy Diamonds
Ik heb mijn fouten ingezien
Medley De diamantroof!
Oefenvideo's meerstemmige zang
klik hier voor meer video's