De herberg zit vol!

 

Geruchten over een geboren koningskind zorgen voor ophef in de overvolle herberg.


Korte inhoud

Herbergier Nathan zit in de stress. Zijn herberg in Bethlehem zit te vol. Veel te vol! Sinds de keizer uit Rome heeft bevolen dat iedereen zich moet laten registreren, is de toestroom van mensen niet te stuiten. Allerhande reizigers, Romeinse soldaten en herders vullen de kleine herberg tot aan de nok. Nathan weet niet wat hij ermee aan moet! 
          Ondertussen vinden Jozef en de zwangere Maria een plekje in de stal. Uitgelaten herders vertellen in de herberg een verhaal over engelen en er doen geruchten de ronde over de geboorte van een koningskind. Nathan wil alle verhalen afdoen als onzin. Maar dan staat er opeens een fonkelende ster aan de hemel en dienen zich drie wijze mannen uit het Oosten aan.

          De zoektocht naar het koningskind begint. Zal Nathan een kijkje in de stal durven nemen?

 

 

Trailer


De herberg zit vol! PIN.jpg
uitsnede-plaat.jpg
De Soldaten-1.jpg
De Herders.jpg
...

De musical die kerst dichtbij brengt!

'De herberg zit vol!' is een met humor geschreven musical die je meeneemt in het eeuwenoude verhaal van het kindje in de kribbe. De musical biedt aansprekende personages, originele scènes, sprankelende liedjes en bovenal een mooie kerstboodschap.

   

Speelduur

Musical 'De herberg zit vol!' heeft een speelduur van ongeveer 40 minuten.

 

Liedjes

Musical 'De herberg zit vol!' heeft vier originele kerstliedjes. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Bij één nummer worden een aantal korte regels gezongen door twee solisten en één nummer is helemaal solo voor een zangeres. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt.

 

 

Rollen

Musical 'De herberg zit vol!' heeft 15 rollen. Het aantal rollen is gemakkelijk uit te breiden. Het minimaal aantal spelers is 10.

 

Basispakket

Het basispakket van kerstmusical 'De herberg zit vol!' bestaat uit de volgende onderdelen:

 

•  Opvoerrechten;
•  Informatie over de musical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;
•  Leadsheets van de liedjes.

 

 

 

 

Gratis app! (t.w.v. €1,79 per ll.)

 

Spotlight heeft speciaal voor musical 'De verborgen vallei' een app voor leerlingen ontwikkeld. Met deze app kunnen leerlingen de scènes waarin ze spelen instuderen. Startend als 'beginner' en eindigend als 'expert'. Ook de liedjes kunnen aan de hand van de meezingvideo's met de app worden ingestudeerd. Op elk moment en op elke plek. 

 

Ga naar:

Google Play Store (platform Andriod) 

iTunes App Store (platform iOS)

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. Iedere opvolgende klas krijgt maar liefst 40% korting op de aanschaf! 

 

Voor iedere leerling en medewerker dient vervolgens een licentie te worden aangeschaft waarmee het script zelf moeten worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor €19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. 

 

nu bestellen!

 

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

 

Video's
Trailer
Teaser
Meezingvideo 1 (van 4)
Meezingvideo 2 (van 4)
klik hier voor meer video's