De moeite waard!

 

In Bethlehem zoeken herders en wijze mannen uit het Oosten naar een pasgeboren kindje.

 


Korte inhoud

Herbergier Levi is van plan om de laatste plaatsen in zijn herberg voor veel geld te verhuren. Als Jozef en de zwangere Maria zich bij hem melden, wijst hij het arme stel daarom door naar de stal. Dit tot grote ergernis van zijn vrouw Judith en zijn dochters Noa en Susanna. 
          Ondertussen zien ver weg in het Oosten drie wijze mannen een bijzondere nieuwe ster aan de hemel staan. Blij en vol verwachting gaan ze op reis. In Bethlehem probeert soldaat Lucius in opdracht van de Romeinse keizer een volkstelling te organiseren en voert de onhandige Jonas een geheime opdracht uit voor de gemene koning Hero. 
          Die nacht wordt in de stal het kindje van Jozef en Maria geboren. De herders in het veld hebben een bijzondere ontmoeting met een engelenkoor. Enthousiast gaan ze op zoek naar het koningskind en komen uit bij de stal van herbergier Levi. 
          Dan arriveren ook de wijzen uit het Oosten met dure geschenken. Herbergier Levi rekent zich rijk en biedt hun plek aan in zijn herberg. Tot zijn verbijstering geven de wijzen hun voorkeur aan de stal. Verbaasd volgt Levi ze de stal in. Zal ook hij de waarde van het geboren koningskind gaan inzien?

Trailer


DeMoeiteWaard!WEBPIN.jpg
TweeluikDeMoeteWaardZONDERLOGODefWEB.jpg
...

De musical die kerst dichtbij brengt!

'De moeite waard!' is een met humor geschreven musical die je meeneemt in het eeuwenoude verhaal van het kindje in de kribbe. De musical biedt aansprekende personages, originele scènes, sprankelende liedjes en bovenal een mooie kerstboodschap.

   

Speelduur

Musical 'De moeite waard!' heeft een speelduur van ongeveer 40 minuten.

 

Liedjes

Musical 'De moeite waard!' heeft vier originele kerstliedjes. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Bij enkele nummers worden er stukjes gezongen door solisten. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt.

 

Rollen

Musical 'De moeite waard!' heeft 15 rollen. Het aantal rollen is gemakkelijk uit te breiden. Het minimaal aantal spelers is 10.

 

Basispakket

Het basispakket van kerstmusical 'De moeite waard!' bestaat uit de volgende onderdelen:

 

•  Opvoerrechten;
•  Informatie over de musical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;
•  Leadsheets van de liedjes.

 

 

 

Gratis app! (t.w.v. €1,79 per ll.)

 

Spotlight heeft speciaal voor musical 'De moeite waard!' een app voor leerlingen ontwikkeld. Met deze app kunnen leerlingen de scènes waarin ze spelen instuderen. Startend als 'beginner' en eindigend als 'expert'. Ook de liedjes kunnen aan de hand van de meezingvideo's met de app worden ingestudeerd. Op elk moment en op elke plek. 

 

Ga naar:
Google Play Store (platform Andriod) 

iTunes App Store (platform iOS)

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. Iedere opvolgende klas krijgt maar liefst 40% korting op de aanschaf! 

 

Voor de leerlingen en medewerkers moeten tekstboekjes worden aangeschaft. Kosten hiervan zijn € 2,95 per boekje.

Of: Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarmee het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor €19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. 

 

 

 

 

nu bestellen!

 

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

 

Video's
Trailer
Het lied van de wijzen
Het lied van de belofte
Het lied van de engelen
Het lied van het koningskind
klik hier voor meer video's