De verborgen vallei

 

In een vallei wordt een parfum ontdekt waarmee de wil van mensen is om te buigen.


Korte inhoud

SOS! Het vliegtuigje van Johnny Crash en Co Piloot stort neer in een geheime vallei. De ontdekking van deze vallei is groot nieuws! Het WowNews stuurt direct een journaliste om poolshoogte te nemen. Ook Generaal Blindelings start een onderzoek. Zelfs Helga Winters, de minister van Onvoorziene Zaken, bemoeit zich persoonlijk met de zaak!
          Verkreukeld stappen Johnny en Co uit het wrak van hun vliegtuig. Hun geheime opdracht: een koffer afleveren bij bioloog Ton. Ton blijkt in de vallei een parfum ontwikkeld te hebben waarmee de wil van mensen is om te buigen. Een grote ontdekking die niet in handen van de geraffineerde minister Helga mag vallen!

          Intussen overspoelen natuurfanaten, popartiesten, holbewoners, vissers en special agents de vallei. Met veel hilariteit als resultaat.
          Lukt het Johnny en Co om hun opdracht te vervullen? Lukt het Generaal Blindelings om de plannen van minister Helga te dwarsbomen? En komen de verliefde agenten Koen en Tiffany weer bij elkaar? 
 

Teaser


voorplaat met PIN.jpg
BinnenplaatTekst2.jpg
Iphone-uitleg.jpg
...
...

Afscheidsmusical 'De verborgen vallei' is een musical voor groep 8 boordevol humor, grappige personages, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

 

Gratis app! (t.w.v. €1,79 per ll.)

 

Met deze app kunnen leerlingen de scènes waarin ze spelen instuderen. Startend als 'beginner' en eindigend als 'expert'. Ook de liedjes kunnen aan de hand van de meezingvideo's met de app worden ingestudeerd. Op elk moment en op elke plek. Daarnaast zijn bij een Wifi-verbinding de dansinstructie-video's af te spelen.

 

Ga naar:

Google Play Store (platform Andriod)

iTunes App Store (platform iOS)

 

Speelduur

Musical 'De verborgen vallei' duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

 

Liedjes

Musical 'De verborgen vallei' heeft acht prachtige liedjes en sluit af met een feestelijke medley. De liedjes in deze groep-8-musical worden door de kinderen samen gezongen. Bij enkele nummers worden coupletjes gezongen door solisten.

 
   

 

Kleine groepen

De versie voor kleine groepen is geschikt voor 13-20 spelers. Er zijn in deze versie 20 uitgeschreven rollen. Door middel van dubbelrollen is de musical te spelen door een groep van minimaal 13 spelers. 

 

(Middel)grote groepen

De versie voor (middel)grote groepen is bedoeld voor 20-30 spelers of meer. Er zijn in deze versie 26 uitgeschreven rollen. Door middel van dubbelrollen en/of het verwijderen van minder essentiële rollen kan de musical gespeeld worden door een groep van minimaal 20 spelers. Het aantal rollen kan ook worden uitgebreid zodat groepen van meer dan 30 spelers er mee uit de voeten kunnen.

 

 

 

Basispakket

Het basispakket van 'De verborgen vallei' bestaat uit de volgende onderdelen:
•  Informatie over de musical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;
•  Leadsheets van de liedjes.

 

Extra's

•  Dansinstructie-video's (YouTube)

•  Meezingversies van alle liedjes (YouTube)

•  GRATIS leerlingen-app (Android / IOS)

 
 

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. De kosten hiervan zijn € 129,95. Iedere opvolgende klas krijgt maarliefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor € 19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

 

  

 

 

nu bestellen!

  

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

 

Video's
Teaser
Trailer
Dansvideo 1 (van 3)
Meezingvideo 1 (van 9)
klik hier voor meer video's