Een zilveren kerst

 

Een onverwachte logeerpartij van zwerver Diederik loopt compleet uit de hand.


Korte inhoud

Freek en Diederik zijn de schrik van elke stad. Ze leven een zwervend bestaan op straat en ontfutselen op sluwe wijze allerlei kostbaarheden van nietsvermoedende voorbijgangers. Dan gaat het mis. Freek bedriegt Diederik en gaat er met de buit vandoor. Diederik moet de koude kerstnacht noodgedwongen op een bankje doorbrengen.      
          Dan komen Peter en Lieske langs. Ze krijgen medelijden met Diederik en nemen hem mee naar huis. Diederik doet zich voor als een brave, vriendelijke zwerver. Maar hij heeft een geheim plan. Samen met Freek heeft hij het stiekem gemunt op de dure spulletjes van de familie. ’s Nachts smeren Diederik en Freek hem met een slaapzak vol kostbaarheden.
          Wordt het toch nog een mooie kerst voor Peter en Lieske? En ontdekt Diederik de echte waarde van kerst?

 

Meezingvideo 1 (van 3)


Zilveren Kerst Website Pin2.jpg
kerstmusical1.jpg
Koffie.jpg
Sterrenkijken.jpg
...

'Een Zilveren kerst' is een sprankelende musical voor de bovenbouw met grappige typetjes, bijzondere liedjes en bovenal een mooie Kerstboodschap.

 

Speelduur

De musical ‘Een Zilveren Kerst’ duurt 25 tot 30 minuten.

 

Liedjes

De musical ‘Een Zilveren Kerst’ heeft drie originele kerstliedjes. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Bij één nummer worden een aantal regels gezongen door een duo. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt.

 

 

Rollen

De musical ‘Een Zilveren Kerst’ heeft 15 rollen. Het aantal rollen is gemakkelijk uit te breiden. Het minimaal aantal spelers is 10.

 

Basispakket

Het basispakket van kerstmusical ‘Een Zilveren Kerst’ bestaat uit de volgende onderdelen:

•  Opvoerrechten
•  Informatie over de musical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek; 
•  Cd met alle liederen, zowel ingezongen als instrumentale versies;
•  Leadsheets van de drie liedjes.

 

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. Iedere opvolgende klas krijgt maar liefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor iedere leerling en medewerker dient vervolgens een licentie te worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor €19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

 

 

 

nu bestellen!

 

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

 

Video's
Meezingvideo 1 (van 3)
Meezingvideo 2 (van 3)
Meezingvideo 3 (van 3)