Goudeerlijk!

 

Wanneer de kerstversiering wordt gestolen staat het feest in het dorp op de tocht.


Korte inhoud

Het is een drukte van jewelste in het dorpje Kronkelveen. Iedereen is in de weer om het jaarlijkse kerstfeest te organiseren. De burgemeester heeft de leiding maar staat strak van de zenuwen. Elk jaar gaat er namelijk wel iets mis! Zou het dit jaar wél goed komen? Ferry, een vrolijke goudeerlijke jongen die pas nieuw is in het dorp, wil graag meedoen met organiseren. Hij wordt echter niet ge-accepteerd door de andere kinderen op school. Dit komt omdat het populairste meisje van de school (Esmaralda) duidelijk laat merken dat ze hem niet mag.

          Dan valt de avond. Ab Smeerlap en Drikus Draaikont slaan hun slag! Ze stelen alle kerstversiering, inclusief de gouden piek die bedoeld is voor de Kerstboom op het grote plein. De organisatie van het feest lijkt hierdoor op een fiasco uit te lopen.

          Gaat het nog goed komen met het kerstfeest? En wordt het ook voor Ferry nog een fijne kerst?

 

Meezingvideo 1 (van 4)


Goudeerlijk Website Pin2.jpg
kerstmusical1.jpg
...

'Goudeerlijk!' is een sprankelende musical voor de bovenbouw met grappige typetjes, bijzondere liedjes en bovenal een mooie Kerstboodschap.

 

Speelduur

De musical 'Goudeerlijk!' duurt circa 30 minuten.

 

Liedjes

De musical 'Goudeerlijk!' heeft vier originele kerstliedjes. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Bij één nummer worden een aantal korte regels gezongen door twee solisten. Om de kinderen te ondersteunen kan er gekozen worden voor het vormen van een extra koor dat meezingt.

 

 

Rollen

De musical 'Goudeerlijk!' heeft 15 rollen. Het aantal rollen is gemakkelijk uit te breiden. Het minimaal aantal spelers is 10.

 

Basispakket

Het basispakket van kerstmusical 'Goudeerlijk!' bestaat uit de volgende onderdelen:

 

•  Opvoerrechten;
•  Informatie over de musical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;
•  Leadsheets van de liedjes.

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. Iedere opvolgende klas krijgt maar liefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor iedere leerling en medewerker dient vervolgens een licentie te worden aangeschaft waarmee het script zelf moeten worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor €19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

 

nu bestellen!

 

 

 

Snelle levering! 

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

 

Video's
Meezingvideo 1 (van 4)
Meezingvideo 2 (van 4)
Meezingvideo 3 (van 4)
Meezingvideo 4 (van 4)