Help, we zijn het bruidspaar kwijt!

 

Het zoekraken van het bruidspaar zorgt voor chaos op het bruiloftsfeest.


Korte inhoud

Paniek! 'We zijn sinds de ceremonie in het gemeentehuis het bruidspaar kwijt!’. Met deze uitroep gooien weddingplanners Wendy en Wanda het bruiloftsfeest op het Heibelplein totaal op z’n kop. De dochter van bakker Bokkepoot en de zoon van bakker Bol zijn zojuist met elkaar getrouwd, maar opeens ontbreekt ieder spoor van het kersverse paar.

         Direct laait een oude ruzie tussen de familie Bokkepoot en de familie Bol weer op. Al snel vliegen de taarten iedereen letterlijk om de oren. Burgemeester Kift staat met de handen in het haar. De rust in haar vredige stadje Heibel aan de Vecht lijkt opeens ver te zoeken!    

         Boeven Slim en Sloom maken  handig gebruik van de situatie en stelen alles wat los en vast zit. Ondertussen is Beb Klep op zoek naar haar ontsnapte katten, lukt het fotograaf Kees van de Hakopdetak om echt iedere foto te laten mislukken, arriveert schaapherder Marnie Heus met haar kudde en is pianist Wibi Surrogaati niet zijn gehoor, maar wel zichzelf kwijt. De chaos is compleet! 

         Maar dan bezorgt Nel van Post&Nel een urgent pakketje. De inhoud van dit pakketje zorgt voor een onverwachte wending die niemand had kunnen voorzien. Lukt het weddingplanners Wendy en Wanda om er toch een geslaagd feest van te maken? 

Trailer Help, we zijn het bruidspaar kwijt!


voorplaat-help-bruidpaar-WEBDEFPIN.jpg
...
...

Afscheidsmusical 'Help, we zijn het bruidspaar kwijt!' is een musical voor groep 8 boordevol humor, leuke typetjes, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

 

Gratis app! (t.w.v. €1,79 per ll.)

Met deze app kunnen leerlingen de scènes waarin ze spelen instuderen. Startend als 'beginner' en eindigend als 'expert'. Ook de liedjes kunnen aan de hand van de meezingvideo's met de app worden ingestudeerd. Op elk moment en op elke plek. Daarnaast zijn bij een Wifi-verbinding de dansinstructie-video's af te spelen.

 

Ga naar:

Google Play Store (platform Andriod)

iTunes App Store (platform iOS)

  

Speelduur

Musical 'Help, we zijn het bruidspaar kwijt!' duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

 

Liedjes

Musical 'Help, we zijn het bruidspaar kwijt!' heeft acht spetterende liedjes in verschillende muziekstijlen. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Ook is er ruimte voor prachtige solozang en stoere rap. Kies zelf of u de musical afsluit met de reprise van het slotlied of met de feestelijke medley.

 

 

Kleine groepen

De versie voor kleine groepen is geschikt voor 13-20 spelers. Er zijn in deze versie 20 uitgeschreven rollen. Door middel van dubbelrollen is de musical te spelen door een groep van minimaal 13 spelers.

 

(Middel)grote groepen

De versie voor (middel)grote groepen is bedoeld voor 20-30 spelers of meer. Er zijn in deze versie 28 uitgeschreven rollen. Het aantal rollen kan worden uitgebreid zodat groepen van meer dan 30 spelers er mee uit de voeten kunnen. Uitgebreide tips voor uitbreiding tot 40 rollen (en meer) worden op de musical-cd meegeleverd.

 


Basispakket

Het basispakket van 'Help, we zijn het bruidspaar kwijt!' bestaat uit de volgende onderdelen:

 

•  Opvoerrechten;
•  Informatie over de musical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;
•  Leadsheets van de liedjes.

 

Gratis extra's 

•  Dansinstructie-video's (YouTube);

•  Meezingversies van alle liedjes (YouTube);

•  Leerlingen-app (Android / IOS).

•  Grimevoorbeelden 

 

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. De kosten hiervan zijn € 134,95. Iedere opvolgende klas krijgt maarliefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor de leerlingen en medewerkers moeten tekstboekjes worden aangeschaft. Kosten hiervan zijn € 2,95 per boekje.

 

Of: Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor € 19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

 

nu bestellen!

 

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

Video's
Trailer Help, we zijn het bruidspaar kwijt!
Uitleg app (in 45 sec.)
Dansvideo 1 (van 3)
Meezingvideo 1 (van 10)
Medley van alle liedjes
klik hier voor meer video's