Bende op de camping!

 

De gedwongen verkoop van een camping zorgt voor veel opschudding en hilariteit.


Korte inhoud

Govert, een eigenzinnige bejaarde campingbaas, heeft wegens geldgebrek zijn camping verkocht aan louche zakenman Jack de Spijker. Jack heeft beloofd om samen met Govert de oude gezellige camping weer tot een succes te maken. Het loopt echter allemaal anders!

          De inkt van het koopcontract is nog niet droog of Jack schuift met z’n bulldozer de halve camping plat. Er moet een duur, luxe vakantieresort komen, met bungalows, palmbomen en een subtropisch zwemparadijs, vinden Jack en zijn sluwe vriendin Roos. Govert en zijn kleindochter Amber krijgen precies één dag om hun spulletjes bij elkaar te rapen en te vertrekken.

             Maar dan staan er onverwacht vakantiegasten aan de poort van de camping. De ene helft van de gasten verwacht een gezellige oude camping en de andere helft een luxe vakantiepark. De chaos is compleet! Als klap op de vuurpijl landen onverwacht Vikingen Sven Hamer en Epke Zonderhand met hun schip op het nabijgelegen strandje. En ze hebben niet veel goeds in de zin…

            Gaat het Amber en Govert lukken om de camping ondanks alle tegenslagen tot een nieuw succes te maken? Of krijgen de gemene Jack en Roos hun zin? En wie staat er op om de Vikingen het hoofd te bieden? 

Trailer Bende op de camping!


BendeWEBDEFPINgrootlogo.jpg
...
...

Afscheidsmusical 'Bende op de camping!' is een musical voor groep 8 boordevol humor, leuke typetjes, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. De musical heeft geen hoofdrollen zodat alle kinderen kunnen stralen!

 

Gratis app! (t.w.v. €1,79 per ll.)

Met deze app kunnen leerlingen de scènes waarin ze spelen instuderen. Startend als 'beginner' en eindigend als 'expert'. Ook de liedjes kunnen aan de hand van de meezingvideo's met de app worden ingestudeerd. Op elk moment en op elke plek. Daarnaast zijn bij een Wifi-verbinding de dansinstructie-video's af te spelen.

 

Ga naar:

Google Play Store (platform Andriod)

iTunes App Store (platform iOS)

  

Speelduur

Afscheidsmusical 'Bende op de camping!' duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

 

Liedjes

Musical 'Bende op de camping!' heeft acht spetterende liedjes in verschillende muziekstijlen. De liedjes worden door de kinderen samen gezongen. Ook is er ruimte voor prachtige solozang en stoere rap. Kies zelf of u de afscheidsmusical afsluit met de reprise van het slotlied of met de feestelijke medley.

 

 

Kleine groepen

De versie voor kleine groepen is geschikt voor 13-20 spelers. Er zijn in deze versie 20 uitgeschreven rollen. Door middel van dubbelrollen is de afscheidsmusical te spelen door een groep van minimaal 13 spelers.

 

(Middel)grote groepen

De versie voor (middel)grote groepen is bedoeld voor 20-30 spelers of meer. Er zijn in deze versie 28 uitgeschreven rollen. Het aantal rollen kan worden uitgebreid zodat groepen van meer dan 30 spelers er mee uit de voeten kunnen. Uitgebreide tips voor uitbreiding tot 40 rollen (en meer) worden op de musical-cd meegeleverd.

 


Basispakket

Het basispakket van 'Bende op de camping!' bestaat uit de volgende onderdelen:

•  Opvoerrechten;
•  Informatie over de afscheidsmusical;
•  Uitleg over de rolverdeling;
•  1 exemplaar van het tekstboek;
•  Cd met alle liederen, ingezongen versie;

•  Cd met alle liederen, instrumentale versie;
•  Leadsheets van de liedjes.

 

Gratis extra's 

•  Dansinstructie-video's (YouTube);

•  Leerlingen-app (Android / iOS);

•  Meezingversies van alle liedjes (YouTube);

•  Grimevoorbeelden van alle personages

•  NIEUW! Drie oefenvideo's meerstemmige zang (YouTube).

Prijs

Er zal per uitvoerende klas een basispakket moeten worden besteld. De kosten hiervan zijn € 134,95. Iedere opvolgende klas krijgt maarliefst 40% korting op de aanschaf!

 

Voor de leerlingen en medewerkers moeten tekstboekjes worden aangeschaft. Kosten hiervan zijn € 2,95 per boekje.

 

Of: Voor iedere leerling en medewerker moet een licentie worden aangeschaft waarbij het script zelf moet worden gekopieerd. Kosten hiervan zijn € 0,95 per licentie.

 

Als aanvulling op het basispakket is het mogelijk een digitaal script (Word-bestand) te bestellen à € 22,95. Ook is het mogelijk om een extra musical cd set aan te schaffen voor € 19,95. Oefen-cd's voor leerlingen zijn te bestellen vanaf 5 stuks. Deze leerlingen-cd's kosten € 6,95 per stuk.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

 

nu bestellen!

 

 

Snelle levering!

Wanneer u voor 16:00 uur bestelt wordt het pakket de volgende werkdag aan u verzonden. U ontvangt hiervan een bevestiging op het opgegeven mailadres.

 

Video's
Trailer Bende op de camping!
Meezingvideo 'Bende op de camping!'
Meezingvideo 'O nee!'
Meerstemmig zingen!
Dansvideo's
Acteertips
Dansvideo Samen
Meezingvideo 'Samen'
klik hier voor meer video's